Wie is Nanny in Nood?

Ik ben geboren op 28 juli 1969. Mijn middelbaar sloot ik af met een diploma als kok en bakker, maar mijn grootste passie ontdekte ik pas nadien.

Ik behaalde een pedagogisch diploma in het hoger onderwijs, verkort type. Ik werkte 5 jaar als opvoedster met probleemjongeren tussen de 2,5 jaar en 18 jaar, in een observatie-oriëntatiecentrum. Nadien werkte ik 13 jaar als leerkracht huishoudkunde/verzorging. Daar richtte ik het Proeftuinproject Gezinsmanagement op. Ik breidde mijn visie uit en volgde de opleiding Nanny bij Görtz & Crown te Antwerpen.

Ik behaalde mijn getuigschrift als professionele nanny.

5 jaar werkte ik voor verschillende gezinnen als professionele nanny via Görtz & Crown en ik merkte dat in dagdagelijkse- en noodsituaties een nanny echt handig en noodzakelijk is om gezinnen te ondersteunen en te helpen door verantwoordelijkheid te dragen naar de kinderen en het gezin toe. Ik kan met veel zorg en liefde de kinderen rust en veiligheid geven.

Dit geef ik verder mee aan mijn team van nanny’s. Die met grote zorg de gezinnen ontzorgen & ontstressen.

nanny in nood

Wat doen wij?

Wij bieden hulp aan gezinnen en ondersteunen hen in dagdagelijkse- en crisissituaties, voor korte en lange periodes voor particulieren, bedrijven en zelfstandigen.

Ouders kunnen op een rustige manier hun zaken regelen en wij nemen de dagelijkse beslommeringen over. Het leven verloopt vlotter en aangenamer voor het hele gezin!

Zoekt u een part-time / fulltime nanny? Vanaf 13 uur per week stellen wij een nanny beschikbaar voor lange termijn.

Meer informatie

Gediplomeerde Nanny

Een goede nanny is niet alleen lief en zorgzaam maar weet ook heel goed waar ze mee bezig is. Bij Nanny in Nood ben je zeker van een professionele aanpak en kan je gerust zijn dat uw kind veilig is want ook in EHBO blijven we ons bijscholen.

Getuigschrift EHBO

Kindercoach

Getuigschrift Professionele Nanny bij Görtz & Crown

Diploma Graduaat Pedagogische bekwaamheid

Diploma Kok & Banketbakker met specialisatie dieetbakkerij

nanny in nood

Waar houden wij
rekening mee?

DISCRETIE: VERZEKERD

PERSOONLIJKE
AANPAK

STEEDS BEREIKBAAR VOOR CRISISSITUATIES