Persoonlijke coaching op maat

Heeft u ondersteuning nodig over een bepaald thema in uw leven?

Wenst u graag een gesprek met een ervaringsdeskundige?

Wij gaan graag met u aan de slag!

Verschillende thema's

Een coaching kan gaan over heel uiteenlopende thema’s. Vertel ons uw vraag of probleem en wij bekijken of we u kunnen verder helpen.

 

Thema’s:

Via een intakegesprek bekijken we de mogelijkheden en aanpak van de pijnpunten, problemen bij de opvoeding. Hierbij bekijken we hoe we kunnen helpen en reiken tools aan. Dit om beter te kunnen handelen als opvoeder in uw ouderrol.

Hierin bekijken we de dynamiek van het gezin, de communicatie, voeling, interactie,… tussen de gezinsleden.

Voel je dat alles boven je hoofd is aan het groeien, dat je een duizendpoot bent en er nooit een einde is aan het werk, op je werk, in het gezin. Dan gaan we de nodige inzichten, tools en groei aanreiken om meer rust te geven op het werk en in je gezin.

We gaan in gesprek en aan de hand van de blokkades, pijnpunten, gevoeligheden, onzekerheden,… gaan we aan de slag. Om de innerlijke power aan te wakkeren en vanuit jezelf je power te vinden, tot het beste van jezelf.

Hier gaan we blokkades oplossen door te leren geld aan te trekken. Manifesteren, law of attraction. Beter en beter met geld om te gaan.

Moeilijk de juiste partner vinden, hoe aanpakken als je een interessante vrouw of man vindt? Wat werkt voor de één kan niet werken voor de andere. Persoonlijke begeleiding naar de juiste partner en jouw match vinden.

Aanpak op maat

U kan telefonisch of via mail een afspraak maken.

Vul ons contactformulier in en wij nemen met u contact op.

 

In een gratis intakegesprek bekijken we de situatie.

Hierin worden de pijnpunten in kaart gebracht en een plan tot actie opgemaakt.

Er wordt bekeken in hoeveel sessies de situatie kan worden opgelost.