Onze nanny's aan het woord

Els DM

Werken als nanny is een hele fijne ervaring! Je wordt een verlengstuk van het gezin door de ondersteunende taken die je op je neemt: kinderen van school halen, samen spelen, koken voor de kindjes en samen eten, eens gaan wandelen of naar de speeltuin gaan, de was doen,… er is een mooie balans tussen zorgtaken en ‘geniet’ taken… Ik kon er mijn kwaliteiten van zorgzaamheid, organiseren, proactief zijn, speelsheid, verantwoordelijkheid,… helemaal naar boven laten komen. Je krijgt er veel waardering en dankbaarheid voor terug omdat de ouders zeer blij zijn dat de kinderen goed verzorgd worden, ze zelf hun eigen projecten kunnen waarmaken en tegelijk heel wat qualitytime met hun kinderen kunnen beleven!

Dankzij Nanny in Nood ben ik bij dat geweldige gezin terecht gekomen. De match die zij hebben tot stand gebracht klopte helemaal! Dank je wel daarvoor!

Lotte F.

In mei 2020 begon voor mij een heel nieuw avontuur; een avontuur waar ik echt nood aan had. Ik kwam uit een omgeving die voor mij niet meer als gezond aanvoelde en verloor elke dag stukjes van mezelf. Ik miste een gevoel van appreciatie van mijn werkgever, maar ook een haalbaar doel om naartoe te werken.

Ik kwam een vacature tegen van Nanny In Nood als nanny bij een gezin in mijn omgeving. Ik greep de kans en fleurde na het eerste kennismakingsgesprek met Nanny In Nood helemaal op. Ik kreeg te horen dat ik helemaal in het profiel van nanny paste en dat ik niet aan mezelf moest twijfelen. Wat deed dat enorm veel deugd! Vooraleer ik effectief met mijn gezin in contact kwam, kreeg ik de coaching die ik nodig had; alles werd hartelijk en bemoedigend begeleid.

Nanny In Nood zoekt steeds de perfecte match tussen nanny en gezin en dat is bij mij voor de volle 100% gelukt. Mijn gezin en ik zijn twee handen op één buik; ik denk niet dat ik een betere klik met een gezin zou kunnen voelen. Nanny In Nood staat mij (en het gezin) bij door de lessen die we moeten volgen, maar ook door geregeld contact met ons op te nemen en te vragen hoe het ermee gaat. Elke vraag kan en mag gesteld worden en er volgt steeds snel een antwoord of tip.

Mijn omgeving ziet me elke dag beetje bij beetje terug gelukkig worden en dit gevoel heb ik mezelf lang niet gegund. Ik word overspoeld met dankbaarheid die recht uit hart komt, haalbare doelstellingen en vooral véél voldoening. Ik voel me elke dag trots dat ik dit prachtige en warme gezin kan bijstaan en hun kinderen mee mag zien opgroeien. Ik ga met plezier naar mijn werk en kijk op vrijdag al uit naar maandag, terwijl het voor vele net andersom is…

Dankjewel aan mijn gezin en alle medewerkers van Nanny In Nood om zo in mij te geloven en me mijn waardigheid terug te geven!

Tess T.

Werken als nanny voor Nanny in Nood heeft voor mij betekend dat ik eindelijk een job vond waarbij ik mezelf kan zijn en zelfstandig kan werken terwijl ik doe wat ik graag doe. Waar elke dag anders en verschillend is dan de vorige zodat het niet een ritme van herhalingen wordt. Veel mensen zijn blij dat het vrijdag is, maar voor mij maakt het niet uit welke dag van de week het is. Ik sta elke dag vrolijk op omdat ik de job heb gevonden die bij mij past, waar ik me goed bij voel en waarbij er respect is voor elkaar op de werkvloer. Dankzij de goede begeleiding van Nanny in Nood voordat ik begon met werken weet ik hoe te reageren in moeilijke situaties, wat er me te wachten stond en het belangrijkste dat ik er niet alleen voor sta en altijd kan rekenen op ondersteuning mocht ik het nodig hebben. Ik werk nu in een leuk gezin met fantastische kinderen en ik kan het zeker iedereen aanraden.

Wil jij graag voor Nanny In Nood werken?