“Wij waren zeer tevreden over de snelle en goede service.”

-EEN GEZIN UIT SCHILDE

De nanny die bij ons kwam, had al heel veel ervaring in de kinderzorg. Omdat het de eerste keer was dat wij zonder de kinderen weggingen, was ik een beetje bang. Het is tenslotte toch een onbekende die voor je kinderen komt zorgen. Wij hebben een zoontje van 3 jaar en een tweeling van 7 maanden. De nanny had meteen een klik met de kinderen en ook de tweeling leek onmiddellijk op zijn gemak met het vreemd gezicht. Ik heb eerst nog met haar een flesje gegeven en dat verliep perfect. Door haar ervaring in de kinderzorg straalde de nanny een bepaalde rust uit en wist ik dat het allemaal goed ging komen. Dat gaf ons een gerust gevoel om even weg te gaan. Tijdens onze afwezigheid hield de nanny ons ook op de hoogte door regelmatig een sms te sturen. Wij zullen zeker nog vaker gebruik maken van de diensten van Nanny in Nood!

“Van kinderopvang en babyfluisteraar tot luisterend oor en toeverlaat.”

-EEN GEZIN UIT KORTRIJK

Via deze weg zouden we je uit de grond van ons hart willen bedanken voor de “noodhulp” in ons gezin de afgelopen weken. Je arriveerde op een ogenblik dat de teller bij ons in het rood stond. Een slechtslapende peuter van 1 jaar oud met koemelkeiwitallergie en een premature baby met problematische longrijping … een crèche was absoluut geen optie meer.In een mum van tijd analyseerde je de situatie en problemen in ons gezin. Progressief bracht je didactisch onderbouwde structuur en rust in het leven van ons en onze kinderen. Onze peuter herleefde dankzij zijn herwonnen ochtend- en middagdutjes en zijn gestroomlijnde voeding. Daarnaast ondersteunde je ons bij de vele medische zorgen die onze premature baby ook thuis nog nodig had.De eerste woordjes waar je onze peuter bij begeleidde, de glimlach die je op het gezicht van onze ”probleembaby” wist te toveren. Het gaf ons als ouder een hartverwarmend gevoel vol vertrouwen. Je was voor ons een steun en toeverlaat: advies voor de aanpak van onze kinderen, een luisterend oor in een periode van vele zorgen, een hulp in het huishouden. Bovendien beheers je als geen ander de meesterlijke klassiekers in de keuken. Op een onbegrijpelijke wijze weet je al deze kwaliteiten van een eersteklas nanny te verenigen: Greet, you’re great!

“De nanny van toen is onze vaste nanny geworden, een echte aanwinst voor ons gezin!”

-EEN GEZIN UIT BRASSCHAAT

Omdat de combinatie werk, opleiding en gezin (kleuter en baby) ons even boven het hoofd groeide, deden we beroep op Nanny in Nood. Tijdens het eerste gesprek met Greet hadden we er onmiddellijk vertrouwen in dat ze een juiste nanny zou vinden om ons gezin tijdelijk uit de nood te helpen. In het begin was het wat onwennig om de kinderen aan een ‘vreemde’ toe te vertrouwen, maar dit wende snel. Doordat Greet onze nanny goed coachte, eens langs kwam om bij te sturen en we van onze nanny ook regelmatig updates kregen doorheen de dag, stelde het ons al snel gerust dat het goed verliep. Onze dochter was ’s avonds ook erg enthousiast over hoe de dag met de nanny verlopen was. Bovendien hoefden we ons ’s avonds over niets nog zorgen te maken, alle huishoudelijke taken waren uit handen genomen waardoor we enkel nog moesten genieten van ons gezin. Een zalig moment van ‘no stress’ in ons drukke leven. De nanny van toen is ondertussen ook onze vaste nanny geworden, een echte aanwinst voor ons gezin!

“Toen we het verslossende sms’je kregen van C. dat hij goed sliep viel dat laatste pakje stress van ons af!”

-EEN GEZIN UIT GENT

We willen even de tijd nemen om jullie, en dan vooral C., te bedanken voor de ervaring!

Wij hebben heel erg genoten van onze dag en dit kwam zeker en vast ook door de aanpak van C.! Onze twee zonen waren in goede handen en C. was super professioneel!

De dagen voor ons huwelijk hadden we geen stress voor het huwelijk zelf, eerder voor de reactie van onze oudste zoon als iemand anders, buiten zijn dichtste familie en verzorgers, hem in bed stak. Maar we zagen al snel dat dit goed zou komen als we de interactie met G. en het vertrouwen van C. zagen.

Toen we het verlossende sms’je kregen van C. dat hij goed sliep viel dat laatste pakje stress van ons af!

Nogmaals heel erg bedankt en indien nodig doen we zeker nog beroep op jullie diensten!

Overtuigd van Nanny in Nood?

Ontdek de verschillende formules om een idee te krijgen van onze kostprijs of vraag een prijs aan op maat van uw persoonlijke noden.