Nanny in Nood diensten

Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Korte periodes

Opvang schoolvakanties

Moet u gaan werken maar heeft uw kind vakantie? Geen probleem! De nanny komt bij u thuis en in samenspraak met de ouders worden baby/‘s, kind/eren verzorgd, maaltijden worden voorbereid/ bereid, licht huishoudelijk werk wordt volbracht, activiteiten worden voorzien, enzovoort. Vraag naar onze speciale tarieven vanaf 20u/38u per week. Alleen geldig in zomer-, herfst-, krokus- en paasvakantie.

Nanny in nood

Coaching

U hebt een nanny en zij levert goed werk maar mist bepaalde nannyskills, Nanny in Nood coacht nanny’s zodat de nanny zelfzeker in haar schoenen staat en een meerwaarde wordt voor u en uw gezin. Ook voor u en uw gezin kunnen wij komen coachen, wanneer u graag tips & tricks wilt voor uw kinderen en het gezin staan wij klaar. Met respect naar de kinderen, ouders en het gezin in totaliteit.

Korte & lange periodes

Professionele babyconsulente

Els M. heeft meer dan 20 jaren ervaring met baby’s, werkt op de materniteitsafdeling als kinderverpleegster, daarnaast heeft zij opleidingen gevolgd als babyconsulente.

Zij geeft ook les in de Nannyschool , baby- en kinderzorg voor beginners en gevorderde nanny’s

Een babyconsulente biedt aanvullende zorg , begeleiding en ondersteuning aan ouders en hun baby’s tot 18 mnd. Hierbij wil ze zich vooral toeleggen en hulp bieden bij huilbaby’s, overprikkelde en oververmoeide baby’s, slecht slapende en onrustige baby’s en ritme en regelmaat problemen. Ook voor nazorg van prematuren en babymassage kan je bij haar terecht. Zij biedt zorg op maat en komt bij jou aan huis.

Ook hier biedt Nanny in Nood professionele hulp voor uw kostbaarste bezit.

Korte periodes

Nachtnanny

Slaapt je baby niet goed door of heb je een huilbaby? De nachtnanny staat voor u klaar.

Lange periodes

Nanny voor lange periode

Zoekt u een part-time/ fulltime nanny? Vanaf 13 uur per week stellen wij een nanny beschikbaar voor lange termijn.

Korte periodes

Opvang van zieke ouders

Bent u zelf ziek en zoekt u opvang tot u beter bent? Nanny in Nood biedt de oplossing! Ook voor crisis situaties.

vb.: Ziekenhuisopname, revalidatie, …

Korte periodes

Begeleiden van vakanties in en naar buiten- en binnenland

Wilt u als (alleenstaande) ouder ook een zalig vakantiegevoel met de kinderen door de dagdagelijkse beslommeringen over te laten aan hulp? Kunt u een extra hand gebruiken voor vliegtuigbegeleiding, activiteiten, uitstapjes, koken, boodschappen doen, verzorging van de kind/eren of een oppas in de avond? Dan regelen wij dat!

Wenst u vliegtuig begeleiding voor de kids? Dat kan, vraag er naar in ons contact formulier.

Korte periodes

Opvang tijdens congres, huwelijk, feest, quality time

Heeft u een zakenreis, huwelijk, congres of een feest voor de boeg maar geen opvang voor de kids? Heeft u als ouder even tijd nodig voor uzelf om even de batterijen op te laden zonder kids? Dan kunnen wij er zijn voor u!