Bekijk onze beschikbare nanny's!

Een nanny ondersteunt uw gezin op vele vlakken:

Nanny voor een lange periode

Zijn uw werk en privé moeilijk te combineren? Ervaart u thuis meer stress dan rust? Bent u op zoek naar meer stabiliteit voor uw gezin? Een nanny op lange termijn, die instaat in voor de verzorging en opvoeding van uw kinderen, is dan de perfecte oplossing.

Onze diensten

Opvang schoolvakanties

Moet u gaan werken maar heeft uw kind vakantie? Geen probleem! De nanny komt bij u thuis en in samenspraak met de ouders worden baby/‘s, kind/eren verzorgd, maaltijden worden voorbereid/ bereid, licht huishoudelijk werk wordt volbracht, activiteiten worden voorzien, enzovoort. Vraag naar onze speciale tarieven vanaf 20u/38u per week. Alleen geldig in zomer-, herfst-, krokus- en paasvakantie.

Begeleiding tijdens reizen

Een vakantie met uw gezin in buiten- of binnenland moet een tijd zijn van rust, ontspanning en plezier. Als ouders of alleenstaande ouder is dit jammer genoeg niet altijd het geval. Uw kinderen schreeuwen om aandacht, u moet plaatselijk heel wat regelingen treffen en uitstapjes moeten georganiseerd worden. Een nanny doet het graag voor u. Ook voor de vliegtuigbegeleiding van uw kinderen kan u bij Nanny in Nood terecht.

Opvang tijdens zakenreizen of tijdelijke afwezigheid

Moet u op zakenreis of naar een congres, huwelijk of feest zonder uw kinderen? Dan komt onze nanny bij u thuis om uw kroost te verzorgen, te entertainen, te vertroetelen en te troosten als het nodig is. Zo weet u dat uw kinderen in goede handen zijn en kan u met een gerust gemoed vertrekken.

Opvang om even op adem te komen (u verdient het!)

Af en toe hebben we allemaal nood aan een beetje me-time. De slopende combinatie van werk en gezin wordt soms even te veel. Door de stress tijdig een halt toe te roepen, houdt u zichzelf en uw gezin in balans. Dankzij de ondersteuning van een tijdelijke nanny, krijgt u opnieuw de nodige ademruimte.

Opvang voor noodsituaties

Soms verrast het leven u met onvoorziene omstandigheden. Een ziekte die hard toeslaat, een onaangekondigde businesstrip naar het buitenland, een plotse mentale dip, … Het komt altijd ongelegen.

Bovendien blijven uw kinderen en uw huishouden onverminderd om aandacht vragen. Een pauzeknop is er niet. Een hulplijn gelukkig wel!

Voor elke noodsituatie kan u rekenen op een professionele nanny van Nanny in Nood.

U betaald ons een fee en regelt alles met uw loonbureau.

Wenst u graag een coaching sessie op maat? Dit kan!

Neem contact met ons op om dit verder te bekijken.

Heeft u voornamelijk nood aan hulp in het huishouden? Dan kunnen wij u ook verder helpen met een HuishoudHeld. Dit kan in combinatie met kinderen maar dit hoeft zeker niet. We zoeken naar een high end HuishoudHeld die alle kneepjes van het vak kent. Neem contact met ons op voor meer info.

Wij hebben nanny’s beschikbaar.

Neem een kijkje voor meer info.

Onze wachttijden om een nanny te vinden bevinden zich tussen de 3 weken en de 6 maanden. Dit is heel afhankelijk van het aantal werkuren en de regio.

We raden aan om er op tijd bij te zijn!

Zoekt u een parttime of fulltime nanny?

Vanaf 19 uur per week zorgen wij voor een nanny op lange termijn. Contacteer ons voor een intakegesprek waarin we uw behoeften bespreken